• 21ης Ιουνίου 196, Κιλκίς

Yingli Solar

Yingli solar φωτοβολταικα πλαισια


H Yingli Solar (NYSE:YGE) συγκαταλέγεται στους κορυφαίους κατασκευαστές φωτοβολταϊκών πάνελ στον κόσμο. Με πλήρη καθετοποίηση σε όλο το κύκλωμα παραγωγής, από την επεξεργασία της πρώτης ύλης του πυριτίου και την παρασκευή των ingots, τον τεμαχισμό τους σε wafers, τη δημιουργία cells και έως την κατασκευή PV modules η Yingli Solar, επενδύοντας διαρκώς σε έρευνα και ανάπτυξη, έχει τον απόλυτο έλεγχο της ποιότητας. Ετσι μπορεί να προσφέρει στους πελάτες της προϊόντα εξαιρετικά μακράς διάρκειας ζωής και σταθερά υψηλής απόδοσης σε συνδυασμό και με την 25ετή εγγύηση* που τα συνοδεύει. Με έδρα το Baoding της Κίνας, απασχολεί περισσότερους από 6000 εργαζόμενους, διαθέτει τοπικά γραφεία σε 10 σημεία του κόσμου, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας, και η ετήσια παραγωγή για το 2009 έφτασε τα 600MW.

Απόδοση
Πολυκρυσταλλικές κυψέλες υψηλής απόδοσης και ειδικό γυαλί ασφαλείας προσφέρουν μεταξύ άλλων απόδοση πάνελ έως 14.4%, με αποτέλεσμα τη μείωση του κόστους εγκατάστασης και τη μέγιστη απόδοση του συστήματος σε kWh ανά μονάδα επιφάνειας.
Ανοχή απόκλισης ισχύος 0/+5W με αποτέλεσμα την ελαχιστοποίηση των απωλειών του φωτοβολταΏκού συστήματος.

Ποιότητα και Αξιοπιστία
Υψηλής αντοχής πλαίσιο από αλουμίνιο, ανθεκτικό στη διάβρωση και πιστοποιημένο για ανεμοπιέσεις 2.4KPa και φορτία χιονιού 5.4KPa, εγγυάται τη σταθερότητα και μεγάλη διάρκεια ζωής των πάνελ.
Ειδική συσκευασία προστατεύει τα πάνελ κατά τη μεταφορά, ενώ η τοποθέτηση 20 πάνελ ανά συσκευασία συμβάλλει στη μείωση του όγκου των σχετικών απορριμμάτων.
Τα πάνελ ελέγχονται από ανεξάρτητους διεθνείς οργανισμούς με βάση τις σχετικές προδιαγραφές και τα πρότυπα πιστοποίησης.
Οι παραγωγικές εγκαταστάσεις έχουν πιστοποιηθεί σύμφωνα με τις προδιαγραφές του συστήματος ISO9001 Quality Management System.

Εγγυήσεις Yingli
10 ετής εγγύηση προϊόντος. Εγγύηση απόδοσης: τα πρώτα 10 έτη χρήσης στο 91,2% της ελάχιστης ισχύος, και στα 25 έτη χρήσης στο 80,7% της ελάχιστης ισχύος.

Πιστοποιήσεις
IEC 61215, IEC 61730 Class A, UL 1703 , CE, ISO 9001,

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Suntech Sanyo »
Βρίσκεστε εδώ: Προϊόντα Φωτοβολταϊκά Φωτοβολταϊκά Πάνελ Φωτοβολταϊκα Yingli Solar